En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministatör, Ängens vårdcentral
Örebro

Ängens vårdcentral är den nyaste vårdcentralen i Örebro med nya, moderna lokaler på Ladugårdsängen, ett av Örebros mest expansiva områden. Vår verksamhet är väl fungerande och uppskattad av våra patienter. Vi som  jobbar här har god sammanhållning och vilja att tänka nytt. Vi arbetar utifrån behovet hos varje patient och varje yrkeskategori bidrar med sin kompetens. Vår vårdcentral är HBTQ-certifierad. Vi har en familjecentral och bedriver ett gott samarbete med Örebro kommun.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation och  patientadministration.
Receptionsarbete.

Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare.
Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård men inget krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mona Shahin, enhetschef, 019-602 04 32
tillgänglig tom 2021-10-19

Johanna Rosenberg, vårdcentralschef, 019-602 04 39
tillgänglig from 2021-10-20

Facklig företrädare
:
Vision,
Malin Eriksson-Söderlund, 019-602 27 55

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ängens vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:974

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.