En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Administrativ assistent, Ambulansen USÖ
Örebro

Ambulansen på Universitetssjukhuset Örebro utvecklas vidare och söker nu dig som vill arbeta som administratör hos oss!

Ambulansen bedriver en verksamhet dygnet runt årets alla dagar vilket kräver ständig personalbemanning enligt förutbestämda bemannings- och kompetensnivåer. Dagligt bemanningsarbete för planerad och oplanerad frånvaro krävs för att kunna garantera god arbetsmiljö, hälsosam schemaläggning samt för verksamheten medicinsk säkerhet.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att verkar under chef där du bland annat har som arbetsuppgift att ansvara för schemaplanering och den dagliga bemanningen. Du kommer att samverka med ledningsgrupp i planeringen och hantera ärenden i Regionens personal- och lönesystem. Du kommer även delta i planering av kompetensutveckling, introduktion, utvecklingsuppdrag samt eventuella pågående projekt.

Du medverkar vidare vid kort- såväl som långsiktig schema- och semesterplanering, samt bevakar och vid behov deltar i för uppdraget relevanta utbildningar. Även registrering/dokumentation inom olika system samt andra administrativa sysslor förekommer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens. Erfarenhet av liknande administrativt arbete är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har god datavana (behärskar Officepaketet). Du har ett ordningssinne och behärskar arbete med logistik och flödeshantering.

Du ska vara stresstålig, ha lätt att byta fokus samt kunna jobba med flera uppdragsgivare. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du även har förmåga att kunna agera på egen hand vid behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Torben Boldt, ambulanschef, 019-602 33 83

Facklig företrädare
:
Vision, Inger Lindblad 019-602 00 51

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:983

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.