En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska, Ambulansavdelningen USÖ
Örebro

Ambulansavdelningen i Örebro med cirka 80 anställda är beläget på Universitetssjukhuset, med satellitstationer i Kumla och Askersund. Den prehospitala vården bedrivs utifrån nationellt överenskomna riktlinjer utfärdade av Sveriges medicinskt Ledningsansvariga Ambulansläkare i Samverkan (SLAS). Ambulansavdelningen använder ett systematiserat sätt att omhänderta patienter i det akuta skedet. Verksamheten ställer stora krav på att du är flexibel och kan ställa om snabbt vid behov. Du är en utvecklingsinriktad medarbetare som aktivt bidrar till att nå målen för verksamheten.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet. Du innehar körkort klass B. Utbildningar som specialistsjuksköterska med inriktning mot ambulanssjukvård PHTLS, AMLS och PS är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på ambulansavdelningen fram till 2022-08-31. Såväl dag-, natt- och dygnstjänstgöring ingår. För närvarande varannan helgtjänstgöring.

Tillträde:
2022-01-02 eller enligt överenskommelse

Upplysningar:
Torben Boldt, ambulanschef, 019-602 33 83, torben.boldt@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Peter Hahlin, Vårdförbundet, 019-602 18 57,
peter.hahlin@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig skicka in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:984

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.