En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till Hjärt-Lung-Fysiologiska kliniken vårdavdelning 12, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Välkommen till oss och vårt fina arbetslag för att upptäcka nya kunskapsområden!

Det är intressant och meningsfullt att arbeta med lungmedicinska patienter. Moderna behandlingsmetoder och evidensbaserad omvårdnad har utvecklat vården radikalt. Vi använder såväl läkemedel och medicinsk-teknisk apparatur som omvårdnad och omtanke för att förbättra våra patienters hälsa. Du kommer att få använda ett brett register av dina kunskaper om omvårdnad och tillämpa många praktiska färdigheter. I arbetet hos oss får du möjlighet att utvecklas, vare sig du är ny i yrket eller har tidigare erfarenhet.

Avdelning 12 vårdas lungsjuka patienter samt allmän-kardiologiska patienter. KOL, lungcancer och hjärtsvikt är vanliga diagnoser. Ibland behövs akuta insatser, ibland gäller palliativ vård. På vår avdelning är sjuksköterskan en viktig person i ett lagarbete. Undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator blir dina arbetskamrater. Vi har en god kamratanda över yrkesgränserna som vi är rädda om.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av yrket. Personliga egenskaper som ansvarskänsla, samarbetsförmåga och empati värderas högt. Vi söker dig som vill bidra till ett gott arbetsklimat.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Sysselsättningsgraden kan diskuteras. Vi har önskeschema med möjlighet till både dag-, kvälls- och nattarbete. Vi ger dig en strukturerad introduktion. Utbildning och kompetensutveckling pågår under anställningstiden.

Tillträde:
2022-01-15 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Hellberg, avdelningschef, 019 602 48 96, eva.hellberg2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Marie Dahlborg,
marie.dahlborg@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-23

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:986

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.