En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterskor till ortopedavdelning 6, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Ortopeden avd 6 söker nu tre nya undersköterskor till vårt härliga gäng. Vi behöver bli fler på avdelningen!

Arbetsuppgifter:
Avd 6 är en ortopedkirurgisk vårdavdelning som expanderar och har öppnat fler vårdplatser. Vi behöver därför bli fler medarbetare på avdelningen.

Här kommer du att möta den patient som akut har fått en fraktur exempelvis efter fall eller mindre trauma. Avdelningen har ett stort akutuppdrag och tar emot patienter från hela länet som har fått en fraktur. Vi har på avdelningen byggt upp en hög omvårdnadskompetens för patienter med höftfraktur. Ett ”rakt spår” är framarbetat tillsammans med ambulans, akutmottagning och röntgen. Syftet är att patienten snabbt ska komma till vårdavdelning för omhändertagande.

Vi har även planerade inläggningar och operationer för patienter som genomgår axelplastik och ryggkirurgi som diskbråck. Omvårdnadsarbetet sker i våra två omvårdnadsgrupper som består av sjuksköterska, undersköterskor samt rehabiliteringskompetens som finns hos fysio- och arbetsterapeut. Omvårdnadsarbetet har fokus på preoperativ och postoperativ vård där smärtlindring och mobilisering är viktiga delar. Undersköterskan arbetar både med basal omvårdnad samt kvalificerad omvårdnad som såromläggning, provtagning och urinkateterisering.

Vardagar har vi Utskrivningssamordnare och Kostvärd, vårdnära service i vår verksamhet.

För våra äldre patienter finns ett utarbetat samarbete med medicinkliniken. Det innebär att på avdelningen finns både ortopedisk- och medicinsk- läkarkompetens.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård:
Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p).

För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Erfarenhet från akut-och eller slutenvård är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Du kommer att tjänstgöra dag, kväll samt helger enligt schemaläggning där du har stor möjlighet att påverka hur dina arbetspass fördelas.

Introduktionen sker via mentorskap och planeras individuellt efter den nyanställdes behov.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning inom ortopedi, bla har kliniken ett traineeprogram för undersköterskor och sjuksköterskor.

Tillträde:
2022-01-01 eller enligt överenskommelse.

Vi välkomnar dig till en strukturerad arbetsplats där vi ständigt arbetar med förbättringar utifrån patientens behov. Vi har patientens bästa i fokus.

Upplysningar:
Karin Sjöstrand, avdelningschef, 0586-666 67

Facklig företrädare
:
Kommunal, Katarina Träff Fridebäck, 019-602 15 75

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:987

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.