En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


IT-specialist

Vi söker dig som drivs av att arbeta med samhällsnytta och som känner ett stort engagemang med att bidra inom den offentliga sektorn. Vi söker dig som har ett genuint it intresse och som kan översätta kärnverksamhetens verksamhetsbehov till det it-nära samtidigt som du kan förmedla det tekniska på ett för verksamheten begripligt sätt. Vi söker dig som vill vara en del i Region Örebro läns digitala resa.

Verksamhetsbeskrivning:

Inom avdelning stödsystem arbetar systemförvaltare med ansvar för våra administrativa IT-system inom till exempel ekonomi-, personal- och webbsystem. Som systemförvaltare ser vi till att IT-systemen utvecklas och lever upp till de överenskommelser vi har med våra kunder.

 

Arbetet är brett men fokus inom vår avdelning ligger på det it-nära vilket innebär teknisk konfiguration och felsökning, beställningar mot externa leverantörer och kvalitetssäkring samt tester av leveranser. Hos oss möter du människor som är engagerade, hjälper varandra och har en god sammanhållning.

 

Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Arbetsuppgifter:
Inom avdelning stödsystem arbetar vi i systemförvaltningsobjekt enligt pm3.

Den tjänst vi nu ska tillsätta är som IT-specialist inom systemförvaltningsområdet personalstöd.

Objektet ansvarar för Regionens personalsystem Heroma, utbildningssystemet Ping Pong samt guideverktyget InfoCaption. Du kommer bli en del i ett väl fungerande team och samarbeta brett både inom område it:s organisation men också med den verksamhetsnära systemförvaltningsorganisationen.

Som it-specialist hos oss arbetar du bl a med dagligt underhåll av våra produktions- och testmiljöer, dokumentation, integration och körning av driftjobb t ex lönekörningar.

Du kommer även att ge support för it-nära frågor när det gäller de system som vi har i systemförvaltningen, vara delaktig i verksamhetsnära frågor när det gäller HR/personalsystemet, utföra teknisk felsökning samt medverka vid teknik- och leverantörsmöten.

Kvalifikationer:

Du har dokumenterad it-kompetens som vi bedömer relevant för denna tjänst. Du har erfarenhet av systemförvaltningsarbete gärna enligt pm3. Teknisk kompetens om SQL frågor, databaser och uppsättning av integrationer. Du har lätt för att utrycka dig i både tal och skrift samt kan förklara tekniska termer på ett pedagogiskt sätt. Du har god förmåga att samarbeta och att arbeta självständigt samt att förstå och vara lyhörd för verksamhetens behov. Tidigare erfarenhet som it- specialist eller motsvarande arbete inom HR/personalsystem system är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det viktigaste för oss är att du blir en bidragande del av vårt team!

Anställningsform:
Tillsvidare, 100 %

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Marie Fredne, Avdelningschef 072-0840058

Fackliga företrädare
:

Markus Kihlgren, SACO  019-6024602
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-6022755


Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Sista ansökningsdag:

2021-11-04

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Ärendenummer:
Rs:2021:91

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.