En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.


Utredare till biljettkontrollverksamheten inom allmänna kollektivtrafiken

Örebro län

 

Ärendenummer:
RU: 2021:33

Är du mån om kvalitetsarbete inom kollektivtrafiken, har stor social kompetens och trivs med mycket kundkontakter? Vi söker nu dig med erfarenhet av tidigare utredningsarbete till enheten för allmän kollektivtrafik. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Du kommer främst arbeta på egen hand med att självständigt registrera, utreda och besvara ärenden, till exempel bestridanden och tilläggsavgifter utifrån gällande lagstiftningen och interna styrdokument. Du ansvarar för att anpassa kontrollverksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och det som är bäst för kollektivtrafiken. En stor del av din tid är kundkontakter bland annat med inkassoföretag och interna jurister. Kundkontakten är både muntligen och skriftligen.

 

Du kommer även att:

·         leda uppdrag för vaktbolagets personal

·         ha löpande kontakt med vaktbolaget för planering och avstämning

·         kontakt med bland annat kommuner och trafikföretag.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig med:

·         akademisk utbildning med till exempel inriktning mot offentlig förvaltning, samhällsvetenskap,  juridik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och relevant för uppdraget.

·         mycket god kommunikativ kompetens

·         stor kvalitetsmedvetenhet

·         mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

 

Tidigare erfarenhet från arbete med myndighetsutövning eller motsvarande är meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god analytisk förmåga, är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och gärna ledaregenskaper. Du ska vilja bidra till att leverera god service vilket innebär att du alltid har ett professionellt förhållningssätt och ett respektfullt bemötande även i svårare kundkontakter. Då rollen och uppdraget främst utförs med stort eget ansvar för driva egna ärenden behöver du trivas med att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att ha mycket kundkontakt och samarbeta en hel del med både kollegor och andra externa aktörer.
 Det är en stor fördel om du har ett intresse för kollektivtrafikfrågor. Som person är du en positiv och ansvarsfull problemlösare.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om organisationen:
Region Örebro läns vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv” som bygger på vår värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Vi är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. På förvaltning regional utveckling verkar vi för att skapa förutsättningar för en god tillväxt och en god livskvalitet i vår region. Vårt ansvarsområde är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, energi och klimat, trafik och samhällsplanering. Förvaltningen består av drygt 300 medarbetare.

 

Region Örebro län ansvarar för all kollektivtrafik i länet. Under varumärket Länstrafiken bedrivs busstrafik. Region Örebro län bedriver också regional tågtrafik genom delägarskap i Mälardalstrafik och Tåg i Bergslagen.


Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde:
Omgående enligt överenskommelse.


Upplysningar:
Fredrik Eliasson, Kollektivtrafikchef, Tel: 019-602 72 24


Facklig företrädare
:
Malin Eriksson Söderlund, Vision:019 – 602 15 35

Tobias Gustafsson, SACO: 019- 602 39 24

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev.
intervju.


Sista ansökningsdag:

2021-11-07

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering
Örebro