En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Biomedicinsk analytiker/Embryolog, Kvinnoklinikens fertilitetsenhet, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Kvinnokliniken söker en biomedicinsk analytiker/embryolog. Vi erbjuder en arbetsplats där det råder en positiv atmosfär med kunniga och engagerade medarbetare. Verksamheten präglas av teamarbetet runt patienten, där biomedicinska analytiker, embryolog, läkare, barnmorskor och undersköterskor ingår.

Fertilitetsenhetens uppdrag är att utreda och behandla barnlösa par och ensamstående kvinnor samt en växande fertilitetsbevarande verksamhet. Vi bedriver en donationsverksamhet med ägg och spermier. Fertilitetsenheten säljer vård till andra Regioner, främst Värmland. Enheten är sedan 2008 certifierad enligt ISO 9001.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består av hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt frysförvaring av spermier, ägg och embryon.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller embryolog.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av laborativt arbete såsom sterilteknik, cellodling och embryologi. Att vara noggrann och systematiskt är av stor vikt. Erfarenhet av kvalitetsarbete och tidigare arbete vid en fertilitetsenhet är meriterande.


Anställningsform:
Visstidsanställning, heltid, 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Eventuellt ingår helgtjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Therese Bohlin, tf. avdelningschef, 019-602 33 71

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir, 070-652 03 49

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:989

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.