En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Medicinsk vårdadministratör, Onkologiska kliniken, USÖ
Örebro

Vi söker en positiv och ansvarsfull medicinsk vårdadministratör till klinikens administrativa enhet som består av åtta medicinska vårdadministratörer och en enhetschef. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med engagerade och kompetenta kollegor. Vi har ett gott samarbete med övriga personalkategorier på de olika enheterna.

Verksamhetsbeskrivning:
Vid Onkologiska kliniken utreder, behandlar och följer vi upp patienter med cancersjukdom. En stor del av vår verksamhet är högspecialiserad cancerbehandling med mycket utomlänspatienter. Kliniken består av en slutenvårdsavdelning, medicinsk behandlingsenhet, mottagning med operation och brachyenhet samt strålbehandlingsavdelning. Vid kliniken arbetar cirka 160 personer.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk vårdadministratör såsom journalskrivning, diagnoskodning, intyg, remisshantering, kassa- och receptionsarbete samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Fullgjord och godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör, läkarsekreterare eller medicinsk sekreterare och du bör ha goda kunskaper i det svenska språket. Vi sätter stort värde på samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet och servicekänsla. Att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete ser vi som en naturlig del av ditt arbete.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Iréne Larsson, enhetschef, 019-602 23 15

Facklig företrädare
:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-07

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:991

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.