En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Avdelningschef till Infektionskliniken, USÖ
Örebro

Söker du en ledande befattning och vill vara med och vidareutveckla Infektionssjukvården i Region Örebro län? Engageras du av att leda utvecklingsarbete och att skapa delaktighet och arbetsglädje?

Nu söker vi en trygg och inkluderande ledare som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla kliniken. Vi strävar efter att ständigt förbättra vården för våra patienter och arbetsplatsen för våra medarbetare.

Verksamhetsbeskrivning:
Infektionskliniken på USÖ svarar för såväl länsdelssjukvård som länsövergripande avancerad infektionssjukvård.

Kliniken består av en vårdavdelning och en infektionsmottagning, därtill har vi flertalet kliniska och administrativa uppdrag inom och utanför Region Örebro län. Vårdplatserna är uppdelade på avdelningsteam med 6-7 patienter/team. Då vi anser att god arbetsmiljö och hållbarhet skapas genom bra bemanning och ej för stora vårdteam erbjuder vi samma bemanning dag som kväll på infektionskliniken.

Kliniken kännetecknas av en vilja till kreativ utveckling av vården för patienter med infektionssjukdomar. En naturlig del av verksamheten utgörs även av forskning och utbildning av framtida medarbetare. Det finns ett engagemang och ett i grunden gott socialt klimat. Kliniken präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar.

Arbetsuppgifter:
I rollen som avdelningschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar för avdelningen. Du leder och fördelar det dagliga arbetet, har ansvar för arbetsmiljö, utveckling, resultat och uppföljning. Du ingår i vår välfungerande verksamhetsledning och tillsammans har klinikens chefer en central uppgift att attrahera, utveckla och behålla motiverade och engagerade medarbetare genom att fortsatt främja ett gott arbetsklimat och ta till vara medarbetarnas kompetens.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamhet, du handlar i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Som ledare har du en god samarbetsförmåga, är strukturerad och självgående. Du leder och motiverar medarbetarna för att effektivt nå gemensamma mål.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, med förordnade som avdelningschef.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jan Källman, tf verksamhetschef
Telefon: 019-602 14 89

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hans Nilsson
Telefon,
072-142 30 95

Hemsida:
Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på
www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2021-11-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:995

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.