En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Avdelningschef till avdelning 92, USÖ
Örebro

Vi söker dig som med ett stort intresse och engagemang vill vara aktiv i den spännande utvecklingen av strokevården i Region Örebro län!

Avdelning 92 är idag en viktig länk i vårdkedjan för Stroke patienter i Region Örebro län och även omkringliggande regioner. Sedan några månader har Örebro blivit det sjunde universitetssjukhuset i Sverige att genomföra trombektomier.  Avdelning 92 har en mycket viktig del i vården kring dessa patienter. Avdelningen är välfungerande och har goda resultat gällande kvalitét, medarbetarengagemang och patientsäkerhet. Vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av undersköterska, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, kurator och dietist.

Arbetsuppgifter:
Att leda och engagera medarbetarna i den ständiga utvecklingen av verksamheten kommer att vara din viktigaste uppgift. Till stöd i ditt arbete finns stabsfunktioner såsom ekonom, HR-partner, kommunikatör mfl. Planering av det dagliga arbetet samt verksamhetsuppföljning är också en viktig del i arbetet.

Som chef ingår du i klinikens ledningsgrupp och rapporterar direkt till verksamhetschefen, därmed är du också delaktig i hela klinikens utvecklings- och förbättringsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen från högskola eller universitet med inriktning mot hälso- och sjukvård. Vi ser helst att du är sjuksköterska. Vana vid strokevård är meriterande.

Du är tydlig, flexibel och bra på att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet samt egenskaper som ett gott bemötande, god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Tidigare erfarenhet av ledarskap inom sjukvård är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig mognad, samarbetsförmåga och god organisatorisk förmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning i grundprofession. Förordnande som avdelningschef.
Heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Karin Rudling, Tf verksamhetschef
Telefon: 076-696 24 14

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hans Nilsson
Telefon: 072- 142 30 95

Kommunal, Marie-Louise Andersson
Telefon: 019-602 16 27


Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2021-11-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:996

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.