En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor till Psykiatrin
Örebro län

Vill du vara med och utveckla den psykiatriska vården hos oss tillsammans med härliga kollegor? Nu söker vi dig som skulle vilja vara en del av vårt fantastiska team!

Inom psykiatrin erbjuder vi dig som sjuksköterska en tillsvidareanställning direkt. Det finns också möjlighet att jobba på vikariat.

Vi söker dig som har lätt att samarbeta, vill utvecklas och som vill göra skillnad för våra patienter och deras närstående. Att arbeta hos oss innebär att du har ett självständigt, rörligt och omväxlande arbete.

Hos oss får du en utsedd mentor som ger dig stöd och handledning i ditt arbete. För att din start hos oss skall bli så bra som möjligt erbjuder vi dig introduktionsveckor då du får följa några av våra sjuksköterskor i det dagliga arbetet.

I början av din anställning får du som ny sjuksköterska också möjlighet att delta i ett omfattande introduktionsprogram under ett år, som ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor.

Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi också erbjuda generösa förmåner. Hos oss kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas!

Du väljer bland alla möjligheter
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet som innefattar; öppen- och slutenvård, akutverksamhet, intensivvård, beroendevård, rehabilitering, rättspsykiatriskvård samt vård för barn- och unga vuxna. Det finns möjlighet att välja att jobba i olika verksamheter i Örebro och i länsdelarna; Karlskoga, Hallsberg och Lindesberg.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Möjlighet till vikariatsanställning finns också.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Torbjörn Torstensson, HR-konsult, 019-602 75 70

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2022-02-28

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:997

Övrigt:

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.