En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Arbetsterapeut Handkirurgiska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad arbetsterapeut till Handkirurgiska kliniken.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara träning samt utprovning och anpassning av ortoser till patienter efter handkirurgiska åtgärder. Verksamheten bedrivs främst som öppenvård på handkirurgiska mottagningen men det ingår även ronder och behandling på vårdavdelning.

Som arbetsterapeut på handkirurgiska mottagningen jobbar du på en klinik med ett nära samarbete mellan flera personalkategorier. Vi som arbetar här är arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer och läkare.

Handkirurgiska kliniken bedriver såväl region- som länssjukvård, framför allt högspecialiserad handkirurgi. Verksamheten består till stor del av elektiv kirurgi men även traumakirurgi.

Kvalifikationer:
Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet inom handrehabilitering är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Marie Larsson, arbetsterapeut, 019-602 51 54, marie.larsson5@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-07

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Handkirurgiska kliniken har regionansvar avseende patienter med behov av specialiserad handkirurgi. Verksamheten innefattar akut- och rekonstruktiv kirurgi efter handtrauma inklusive mikrokirurgi, ledrekonstruktioner inklusive proteskirurgi vid artros och rheumatoid artrit, bedömning och behandling av barn med medfödda missbildningar och CP samt övriga handkirurgiska diagnoser.

Den handkirurgiska verksamheten inkluderar mottagning, sekretariat, rehabenhet, operationsavdelning samt vårdavdelning. Vi har en välfungerande verksamhet med en god sammanhållning mellan medarbetarna.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1002

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.