En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor till avdelning 1 och nya sektionen Nära vård
Kliniken för medicin och geriatrik, Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Inom kort kommer vi öppna upp flera vårdplatser på avdelning 1 på den nya sektionen Nära Vård som ligger i anslutning till avdelningen. Vill du vara med och påverka framtidens vård? Sök då till oss och bli en i vårt härliga gäng!

Arbetsbeskrivning/arbetsplatsen:
På kliniken för medicin och geriatrik i Lindesberg har vi börjat en resa mot nära vård för att möta invånarnas behov av sjukvård på ett framtidsinriktat arbetssätt. Ett nära samarbete inom kliniken, med regionens övriga sjukvård, kommunerna och omgivande samhället är några av grundstenarna i detta arbete.

Avdelning 1 har i nuläget vårdplatser inom allmän internmedicin (AIM), lungmedicin och infektion, stroke samt kardiologi. Under pandemin tillhandahålls också covid-vårdplatser för att på bästa sätt ta hand om de patienter i norra Örebro län som behöver sjukhusvård på grund av covid-19.

Den nya sektionen Nära vård är i uppstartsfasen. Målbild och arbetssätt tas fram i samverkan med våra medarbetare.

Är du nyfiken på våra planeringar? Ring oss så berättar vi mer!

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Har du god förmåga till struktur och planering samt tycker om och har lätt för samarbete är du rätt person hos oss. Med eller utan erfarenhet, det du inte kan lär du dig hos oss!

Kompetensutveckling:
Alla nyanställda får ett introduktionsmaterial kring arbetet på avdelningen och vi lägger upp en individuell introduktionsplan. Som nyexaminerad sjuksköterska erbjuds Regionens introduktionsprogram. Lindesbergs lasarett har även ett KTC som erbjuder olika genomgångar.

När du kommit in i arbetet på avdelningen finns möjlighet till att få specifika ansvarsområden som gör att du fortsätter att utvecklas i din yrkesroll.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Med utgångspunkt från verksamhetens behov tillämpas individuellt anpassade scheman. Arbetspass förläggs dag och kväll veckans alla dagar och vi tillämpar rotation mellan våra sektioner för att täcka verksamhetens behov.

Det finns även möjlighet att jobba rotation mellan dag, kväll och natt eller enbart natt, samt möjlighet att prova på att jobba ständig helg under en period.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johanna Haaraoja, avdelningschef avdelning 1
0581-851 74,
johanna.haaraoja@regionorebrolan.se

Lina Welén, avdelningschef avdelning 1
0581-855 62,
lina.welen@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Eva-Lisa Laestadius, Vårdförbundet avdelning 1
0581-851 90,
eva-lisa.laestadius@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-30

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten som genomfördes våren 2021.

På lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område Nära Vård. Inom Nära vårds sjukhusverksamhet i norr ingår akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik samt specialistmottagningarna.

Kliniken för medicin och geriatrik består av avdelning 1, medicinmottagning, dialysmottagning, paramedicinsk enhet samt sekretariat och centralkassa.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1005

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.