En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterska anestesi, ANIVA-kliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta på en klinik som är framåt och har en viktig roll i operationsflöden och tillgänglighet. Som person bör du ha ett gott ordningssinne, vara ansvarskännande samt intresserad av teknisk utrustning.

ANIVA-klinikens anestesiavdelningar servar opererande kliniker med anestesi vid operationer och undersökningar.

Arbetsuppgifter:
Du har som undersköterska på anestesi en viktig roll där din huvudsakliga uppgift är att serva och vara en del i anestesiteamet. Du kommer att vara delaktig runt patienten, iordningställa och rengöra anestesins utrustning och övriga tillbehör inför, mellan och efter operationer. Förrådshantering och kontroll av medicinteknisk utrustning ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård/Akutsjukvård. Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare Sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning.

För att kunna bedöma anställningsbarhet måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där ett gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga samt ansvarskänsla spelar stor roll.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid med helgtjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Velander, avdelningschef, 019-602 11 24

Rose-Marie Berger, avdelningschef, 019-602 51 44

Caroline Westling, avdelningschef, 019-602 52 18

Facklig företrädare
:
Kommunal, Kristina Berg, 019-602 02 59

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediär avdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1009

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.