En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Anestesisjuksköterska ANIVA-kliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Är du specialistutbildad sjuksköterska inom anestesi är du välkommen att börja arbeta hos oss på universitetssjukhuset i Örebro. Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta självständigt men även i team.

Vi består av tre anestesiavdelningar som samarbetar mycket med varandra. Tillsammans ger vi anestesi till flera kliniker såsom öron-, plastik-, ögon-, ortoped-, hand-, onkolog-, urolog-, kirurg- och kvinnokliniken inklusive obstetrik samt neurokirurgiska ingrepp. Det finns en spännvidd från små barn till den åldrade patienten. Anestesikliniken bildade länsklinik 2016.

Vi ger även anestesi till patienter som ska genomgå olika undersökningar och behandlingar på röntgen som MR, trombektomier samt ECT. Vi ingår i traumakedjan och vi har en ambulanstransportgrupp.

Vi har individuell schemaplanering och bemannar hela dygnet. Du kommer att få en anpassad introduktionstid där du inskolas på alla avdelningar efter dina tidigare erfarenheter för att bli väl förberedd för jourverksamhet. Vi har även schemalagda interna utbildningar med regelbundenhet.

Vi värnar om ett bra arbetsklimat och ser ett bra bemötande som en självklarhet hos våra medarbetare. Som anestesisjuksköterska ingår du i det tvärprofessionella teamet med medarbetare från olika kliniker där patienten är i fokus.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Arbetstiden är i huvudsak förlagd dag/kväll samt helger. Beredskapstjänstgöring ingår.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Velander, avdelningschef A1
019-602 11 24,
maria.velander@regionorebrolan.se

Rosie Berger, avdelningschef O1
019-602 51 44,
rose-marie.berger@regionorebrolan.se

Caroline Westling, avdelningschef O2
019-602 52 18,
caroline.westling@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Sandra Sartz,
sandra.sartz@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2021-11-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 450 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice avdelning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1010

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.