En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Röntgensjuksköterskor Röntgenkliniken, Karlskoga lasarett
Karlskoga

Vi söker röntgensjuksköterskor som har lätt för att samarbeta och som vill bidra med arbetsglädje i arbetslaget.

Röntgenkliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett.

Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har utmärkelsen Svensk Kvalitet.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga uppgifter som konventionell röntgen, uljud, CT och MR. Vi söker dig som vill jobba med hela radiologispectrat.

Kvalifikationer:
Legitimerad röntgensjuksköterska. Du jobbar noggrant och strukturerat, har en professionell framtoning med hög servicekänsla. Du sätter alltid patienten i centrum. Du delar med dig av din kompetens och ditt engagemang och du jobbar utifrån röntgenklinikens värderingar som utgör grunden för verksamheten. Vi lägger därför stor vikt på personlig lämplighet.

C 1 nivå i svenska.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Arbetstid: dag, kväll, helg och beredskap.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Dafina Hasani, avdelningschef, 0586-668 07

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Tomas Aronsson, 0586-661 62

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-11-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Röntgenkliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Röntgenkliniken utför bilddiagnostik och intervention samt deltar i patientens utredning, behandling och screening. Vi utför cirka 195 000 undersökningar per år och utgör en viktig central del inom den medicinska diagnostiken. Kliniken jobbar aktivt för att utveckla forskningen inom området radiologi.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1011

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.