En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterska till Kärl-Thorax IVA (TIVA) USÖ
Örebro

Vi söker dig som är undersköterska och vill jobba inom intensivvård. Vill du bli en del av vårt specialistteam som är i framkant inom intensivvården?  Är du en person som gillar utmaningar, är flexibel som har lätt att snabbt ställa om? Då kommer du trivas bra på TIVA.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom högspecialiserad intensivvård på Kärl-Thoraxkliniken (TIVA) vid Universitetssjukhuset i Örebro. Vi ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som undersköterska på intensivvårdsavdelning.

- En individuell inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet
- Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling
- Att handleda studenter
- Individuellt planerat schema
- Att vara delaktig i vården av mycket svårt sjuka patienter och göra skillnad.

Om TIVA Universitetssjukhuset Örebro
Kärl-Thorax IVA (TIVA) är en av Universitetssjukhusets två intensivvårdsavdelningar. TIVA är en specialist intensivvårdsavdelning med fokus på hjärta, lungor och kärl.

På TIVA vårdas patienter postoperativt efter sin hjärt- kärl- eller lungoperation. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aorta dissektioner samt thoraxtrauman. På TIVA bedriver vi högspecialiserad intensivvård inom kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt, med inslag av CVVHD, ECMO och aortaballongpump. Vi har 6 vårdplatser som bemannas dygnets alla timmar. Under denna tid övervakas, diagnostiseras och behandlas patienterna utifrån evidensbaserad och beprövad kunskap.

Vi som arbetar här
På TIVA finns ett professionellt team av anestesiologer, kirurger, specialistsjuksköterskor undersköterskor och sjukgymnaster. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån patientens fokus, sätter en ära i att göra att göra ett betydelsefullt arbete för våra patienter. Vi bemöter våra medarbetare med omtanke och respekt, arbetar för ett gott arbetsklimat, genom att tillsammans ställa upp för varandra och skapa trygghet på arbetsplatsen.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård:
Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p).

För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Anställningsform:
Vikariat

Arbetstid:
Omfattning 100 % (eller efter önskemål)
Individuell schemaplanering
Tjänstgöringen innefattar dag-kväll och nattarbete.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

För dig som är nyfiken på vad arbetet som intensivvårdssjuksköterska innebär är du välkommen att hospitera på TIVA. Kontakta då Jonas Broström eller Camilla Johansson.

Upplysningar:
Jonas Broström, Avdelningschef TIVA 019-602 11 78
jonas.brostöm@regionorebrolan.se

Camilla Johansson, Bitr. Avdelningschef TIVA 019-602 81 65
camilla.johansson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Carola Jacobsson, Fackligrepresentant Kommunal, 019-602 02 70 carola.jacobsson@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2021-11-10

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1012

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.