En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Specialist-/överläkare, Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi, Region Örebro län
Örebro län

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi söker en specialist-/överläkare inom obstetrik och gynekologi. Vi ser positivt på och stödjer intresse för forskning, då vi är en klinik som arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvården.

Kvalifikationer:
Specialist-/överläkare inom obstetrik och gynekologi, gärna med bakjourskompetens. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och vilja bidra till ett gott samarbete och utvecklingsarbete på kliniken. Forskningsutbildning är en merit.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gill Kullberg, länsverksamhetschef/överläkare/läkarchef
Telefon: 019-602 30 43, 070-614 65 34

Facklig företrädare
:
Läkarförbundet, Teres Litzell
Telefon: 019-602 10 64

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2022-02-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård. Totalt har kliniken cirka 30 specialister och 15 ST-läkare.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Inom den gynekologiska vården har vi utöver allmän gynekologisk verksamhet även en urogyn- och en tumörkirurgisk enhet med robotverksamhet. Här finns också ett reproduktionsmedicinskt centrum och en operationsavdelning.

På Karlskoga lasarett finns en avdelning med dagsjukvård och mottagning, en gynekologisk mottagning med specialistmödravård samt operationsavdelning.

På lasarettet i Lindesberg finns en gynekologisk mottagning och en operationsavdelning.

Länskliniken har cirka 3 400 förlossningar per år.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:46

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.