En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Biomedicinsk analytiker/Röntgensjuksköterska till Nuklearmedicin Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro

Region Örebro län utökar sin PET/CT verksamhet med ytterligare en kamera. Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och vill arbeta i en mindre arbetsgrupp inom nuklearmedicin.

Kvalifikationer:
Legitimerad biomedicinsk analytiker/Legitimerad röntgensjuksköterska. Du jobbar noggrant och strukturerat, har en professionell framtoning med hög servicekänsla. Du sätter alltid patienten i centrum. Du delar med dig av din kompetens och ditt engagemang och du jobbar utifrån USÖ:s värderingar som utgör grunden för verksamheten. Vi lägger därför stor vikt på personlig lämplighet. Genomgången 7,5 hp kurs i Nuklearmedicin alt BMA-utbildning med nuklearmedicin är ett krav. Vana från arbete vid SPECT/CT såväl som PET/CT samt utförande av Isotopberedningar önskas och kommer att prioriteras högt men inte nödvändigt. Genomgången 7,5 hp kurs i DT är meriterande om du inte är legitimerad röntgensjuksköterska.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, på Röntgenkliniken Region Örebro län, med grundplacering på Nuklearmedicinska sektionen Universitetssjukhuset Örebro. Schemalagd tjänstgöring, dagtid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Martin Gustavsson, avdelningschef, 019-602 50 19

Elvira Carlson, sektionsansvarig, 019-602 50 31

Facklig företrädare
:
Ing-Marie Karlsson, Vårdförbundet, 019-602 50 23

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:

2022-05-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Röntgenkliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Röntgenklinikens utför bilddiagnostik och intervention samt deltar i patientens utredning och behandling. Vi utför cirka 270 000 undersökningar per år och utgör en viktig central del inom den medicinska diagnostiken. Kliniken jobbar aktivt för att utveckla forskningen inom området radiologi och nuklearmedicin. I vår nuklearmedicinska verksamhet finns det just nu bland annat två SPECT/CT, en PET/CT samt hotlab för beredningar av radiofarmaka. Regionen har även påbörjat byggnation av lokaler för en cyklotron och lokaler för en till PET/CT.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:333

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.