En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterskor till Lindesbergs lasarett
Lindesberg

Viktiga sjuksköterskor jobbar på Lindesbergs lasarett! Vi har möjligheterna för dig, i familjär stämning där alla hjälps åt. Är du en erfaren sjuksköterska och vill bygga vidare med din unika kunskap och erfarenhet som grund eller är du kanske ny sjuksköterska och nyfiken på flera verksamheter samtidigt?

Inget är omöjligt! Vi kan inte vänta på att få ta tillvara på dina möjligheter, kan du? Vi är förväntansfulla på dina idéer, ditt engagemang och erfarenhet, kort som lång. Vill du jobba brett eller specialiserat, går det kanske att kombinera? Vi kan erbjuda stimulerande tjänst inom en rad verksamheter, vad är just du intresserad av och vad är viktigt för dig på jobbet? Vill du arbeta rotation, delad tjänst eller har du egna förslag så ser vi framemot att hitta nya lösningar tillsammans med dig så långt det är möjligt. Ta chansen att bli en del av vårt härliga Lindesbergsgäng där just du är viktig!

Lindesbergs lasarett ligger alldeles runt knuten till vacker bergslagsnatur och är ett litet sjukhus med stort hjärta och engagemang, goda samarbeten och spännande utvecklingsmöjligheter. Vi sätter tillsammans såväl patientens som medarbetarnas bästa i fokus!

Det här är vi bra på:
www.regionorebrolan.se/jobba-pa-lindesbergs-lasarett

Låter det intressant? Vi vill gärna berätta mer om oss och höra mer om dig!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Andersson, enhetschef
malin.andersson2@regionorebrolan.se, 0581-855 25

Lina Welén, enhetschef
lina.welen@regionorebrolan.se, 0581-855 62

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet:
Maria Blidgren, sjuksköterska, 0581-85197,
maria.blidgren@regionorebrolan.se

Eva-Lisa Laestadius, sjuksköterska, 0581-851 90,
eva-lisa.laestadius@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

www.regionorebrolan.se/sv/vard-och-halsa/lindesbergs-lasarett

Sista ansökningsdag:

2022-09-25

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten som genomfördes våren 2021.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:462

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.