En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog/beteendevetare till Regionhälsan

På Regionhälsan söker vi nu dig som vill arbeta med arbetsmiljön i fokus. I ditt arbete kommer du att arbeta på tre nivåer: organisation-, grupp- och individnivå. Du arbetar konsultativt i kontakter med våra kundorganisationer. Tillsammans med övriga kollegor i andra professioner har du en roll som arbetsmiljökonsult. Regionhälsan bedriver företagshälsovård. Genom multiprofessionell kompetens i arbetsmiljöfrågor bidrar vi till att skapa hälsosamma arbetsplatser i våra kundorganisationer.

Arbetsuppgifter:

I ditt arbete kommer du att arbeta på tre nivåer: organisation-, grupp- och individnivå. Du arbetar konsultativt i kontakter med våra kundorganisationer. Tillsammans med övriga kollegor i andra professioner har du en roll som arbetsmiljökonsult.

Regionhälsan bedriver företagshälsovård. Genom multiprofessionell kompetens i arbetsmiljöfrågor bidrar vi till att skapa hälsosamma arbetsplatser i våra kundorganisationer. Du jobbar på uppdrag av områdeschef och dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta med:

- systematiskt arbetsbetsmiljöarbete

- arbetslagsutveckling

- chefsstöd

- handledning

- krisstöd

- stresshantering

- samtalsstöd

- konflikthantering

- utbildning

- organisationsutveckling

- arbetsförmågeutredning (arbetsförmågeutredning genomförs av psykolog)

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med ett självständigt, omväxlande och spännande arbete. Tillsammans med dina kollegor har du regelbundet handledning. Du har möjlighet till egen kompetensutveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt har en akademisk examen som socionom eller beteendevetare

B-körkort krävs då det ingår resor i tjänsten

För den här tjänsten är det viktigt att du har ett hälsofrämjande förhållningssätt. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du även arbetar bra med andra. Du kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du planerar, och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och upplevs som förtroendeingivande av andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har:

erfarenhet av företagshälsa och kunskap inom arbetsmiljöområdet

erfarenhet av grupp- och organisationsutveckling

erfarenhet av att hålla i utbildningar

erfarenhet av samtalsstöd och arbetsförmågeutredningar

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid, tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

  Områdeschef Malin Sandberg, 019-602 65 92

  Psykolog Johanna Norén, 019-602 33 61

  Fackliga företrädare:

  SACO Pia Brantsberg, 019-602 24 72

  Läs mer här

  Sista ansökningsdag:

  2022-10-07

  Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

  Vår organisation:

  Regionhälsan är Region Örebro läns interna företagshälsa. Vi är även företagshälsa för åtta av länets kommuner samt ingår i föreningen Sveriges Företagshälsor och samverkar med flera universitet i utvecklings- och forskningsprojekt. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015, auktoriserade av Sveriges Företagshälsor samt arbetar som Akademisk företagshälsa.

  Regionhälsan består av ett härligt gäng medarbetare om 33 personer som trivs väldigt bra tillsammans och stöttar varandra i våra uppdrag. Vi har en bred kompetens av läkare, företagssköterskor, arbetsmiljöingenjör, arbetspsykolog/beteendevetare, ergonomer/sjukgymnaster samt administrativ personal.

  Vi har kontor i Örebro, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lindesberg och Karlskoga.

  Vi bistår kunderna i utvecklingen av hållbara, säkra, hälsosamma och moderna arbetsplatser. Vi för en löpande nära dialog med våra kunder så att vi tillsammans kan utveckla ett mer metodiskt, evidensbaserat och tidigt insatt stöd. Utmaningen inför framtiden är att motsvara eller helst överträffa kundens förväntningar vad avser såväl kvaliteten på våra tjänster som kostnadseffektiviteten.

  Ärendenummer:

  FoT:2022:001

  Övrigt:

  Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.