En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Intensivvårdssjuksköterska Kärl-Thorax IVA (TIVA), USÖ

Vi söker dig som är sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Vill du bli en del av vårt specialistteam som är i framkant inom intensivvården? Är du en person som gillar utmaningar, är flexibel som har lätt att snabbt ställa om? Då kommer du trivas bra på TIVA.

Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom högspecialiserad intensivvård på Kärl-Thoraxkliniken (TIVA) vid Universitetssjukhuset i Örebro.

Vi ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska:

-En individuell inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet

-Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling

-Möjlighet till egen omvårdnadsforskning

-Att handleda studenter

-Individuellt planerat schema

-Att vara delaktig i vården av mycket svårt sjuka patienter och göra skillnad.

Vi som arbetar här

På TIVA finns ett professionellt team av anestesiologer, kirurger, specialistsjuksköterskor undersköterskor och sjukgymnaster. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån patientens fokus, sätter en ära i att göra att göra ett betydelsefullt arbete för våra patienter. Vi bemöter våra medarbetare med omtanke och respekt, arbetar för ett gott arbetsklimat, genom att tillsammans ställa upp för varandra och skapa trygghet på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter:

Kärl-Thorax IVA (TIVA) är en av Universitetssjukhusets två intensivvårdsavdelningar. TIVA är en specialist intensivvårdsavdelning med fokus på hjärta, lungor och kärl.

På TIVA vårdas patienter postoperativt efter sin hjärt- kärl- eller lungoperation. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aorta dissektioner samt thoraxtrauman. På TIVA bedriver vi högspecialiserad intensivvård inom kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt, med inslag av CVVHD, ECMO och aortaballongpump. Vi har 6 vårdplatser som bemannas dygnets alla timmar. Under denna tid övervakas, diagnostiseras och behandlas patienterna utifrån evidensbaserad och beprövad kunskap.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid eller efter önskemål. Individuell schemaplanering, dag-kväll och nattarbete. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-11-30

För dig som är nyfiken på vad arbetet som intensivvårdssjuksköterska innebär är du välkommen att hospitera på TIVA. Kontakta då Jonas Broström eller Camilla Johansson.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.

Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:459

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.