En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Allmänsjuksköterska inom intensivvård, Intensivvårdsavdelningen USÖ

Vill du utvecklas som sjuksköterska? Sök ASI på intensivvårdsavdelningen, USÖ.

Vill du fortsätta växa i din profession och bli en del i vårt arbete i att vara en av Sveriges bästa intensivvårdsavdelningar?

ASI (Allmänsjuksköterska inom intensivvård) är en utveckling av vår tidigare traineetjänst. ASI fokuserar än mer på utbildning inom de viktigaste områdena för intensivvård såsom cirkulation och respiration. Utbildningen är uppbyggd enligt en blockstruktur där områdena behandlas teoretiskt och praktiskt.

Vi söker dig som är färdigutbildad allmänsjuksköterska och har som avsikt att påbörja specialistutbildning inom intensivvård. Under din ASI får du kontinuerlig utbildning och en bred kunskapsbas inför kommande studier. Vår förhoppning och erfarenhet är att denna kunskap kommer att underlätta studierna och göra steget till färdig intensivvårdssjuksköterska mindre. 

ASI påbörjas i början av februari eller som en längre placering med start i september. Under tjänstgöringen kommer möjlighet finnas till att se andra delar av klinikens verksamhet med kortare placeringar eller hospitering på exempelvis OPS och NIMA. Båda spåren innehåller samma utbildningsinnehåll. Under specialistutbildningen erhåller du utbildningsförmåner motsvarande din grundlön. Efter godkänd examen erhålls ett lönepåslag enligt sjukhusövergripande överenskommelse.

Vi önskar att du bidrar med ett intresse för intensivvård och en stark vilja att utvecklas och bli en kompetent och professionell intensivvårdssjuksköterska.

Om verksamheten:

Intensivvård är en vårdnivå som innebär avancerad diagnostik, behandling och övervakning av allvarligt skadade och av annan orsak svårt sjuka patienter med sviktande vitala funktioner. Här vårdas både vuxna och barn. Teamet kring patienten består av läkare, intensivvårdssjuksköterskor, traineesjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Samarbetet mellan alla professioner är en självklarhet där alla fyller en viktig funktion. För oss är teamarbete, god kommunikation och hög kompetens en förutsättning för god vård.

Arbetsuppgifter:

Som ASI har du inte ett eget patientansvar för intensivvårdspatienter men kan ta ansvar för delar av vården och tillsammans med handledare/mentor vara delaktig i den mer avancerade vården.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Har du dessutom erfarenhet av akutsjukvård, pre-, postoperativ eller intensivvård så ser vi det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Vilket för oss innebär att du är: Ansvarsfull, noggrann och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Bemöta patienter, närstående, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Du tycker om att jobba i team och att arbeta i ett omväxlande tempo i en högteknologisk miljö under kontinuerlig utveckling.

Anställningsinformation:

Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring på Region Örebro län med placering på Intensivvårdsavdelningen, USÖ.

Individuell schemaplanering

Tjänstgöringen innefattar dag, kväll och nattarbete.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde Februari alt Augusti/September (2023)

Upplysningar:

Josef Granberg, Bitr. Enhetschef, 019-602 02 40

Pernilla Thuresson, Bitr. Enhetschef, 019-602 71 33

Facklig företrädare:

Vårdförbundet, Hanna Persson och Sophie Snickars, 019-602 02 50

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Ansökningarna kommer att bearbetas efter hand och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vår organisation:

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:460

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.