En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska natt inom Intermediärvård till NIMA USÖ

Är du sjuksköterska som helst spenderar din arbetstid på natten och är ute efter en ny utmaning där du får arbeta med en bred patientkategori och avancerad vård? Då söker vi just dig! Universitetssjukhuset i Örebro har utökat med allmänna intermediärvårdsplatser på neurointermediärvårdsavdelningen (NIMA) och har nu behov av fler sjuksköterskor på natten. Vi erbjuder dig en lång introduktion och utbildning där du efter avslutat genomgånget utbildningsprogram är internutbildad sjuksköterska inom intermediärvård.

I vårt utbildningsprogram får du under ditt första halvår fortlöpande utbildningsdagar parallellt med introduktion på avdelningen. Utbildningens innehåll kommer bestå av allt från respiration, cirkulation, neurologi till medicinsk teknik. Är du hungrig efter kunskap är detta något för dig! Efter avklarat utbildningsprogram har du hand om maximalt tre patienter. Vi anpassar inskolningen efter dina erfarenheter.

På avdelningen arbetar vi ständigt med kompetensutveckling och har regelbundet utbildningar varje år för att du ska bibehålla och fortsätta öka dina kunskaper. Det finns även möjlighet att få läsa externa kurser inom våra specialiteter. Vill du arbeta med mer avancerad vård utan att ha en specialistutbildning eller har du som framtidsplan att specialisera dig inom intensivvård- eller anestesi så är detta ett första steg på vägen.

Avdelningen är belägen högst upp i H-huset och har sex vårdplatser. Vi är en liten personalgrupp och arbetar ständigt med utvecklingsarbete och har tillsammans skapat en trivsam och stimulerande arbetsplats där alla ges möjlighet att utvecklas och bidrar med sina olika erfarenheter och idéer. Vi letar medarbetare som bidrar med intresse för akutsjukvård, neurokirurgi och avancerad omvårdnad och en stark vilja att vara en kompetent och professionell sjuksköterska inom intermediärvård.

Vi ska göra vårt bästa för att du ska trivas hos oss och ser fram emot att få din ansökan. Vill du veta mer så går det bra att kontakta oss och komma hit och hospitera. Vi finns även på Instagram: nimauso.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska ingår du i teamet runt patienterna tillsammans med undersköterskor, fysioterapeut, neurokirurg, IVA-läkare och andra läkare. De specifika arbetsuppgifterna, utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, innefattar bland annat övervakning av svårt sjuka patienter och patienter som har genomgått eller ska genomgå neurokirurgi. Patienterna övervakas kontinuerligt med EKG, saturation, blodtryck, puls och neurologkontroller. Medicinskteknisk utrustning finns för att omhänderta patienter med ventrikeldrän, ICP-mätning och BiPaP, men inte invasiv ventilatorbehandling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för avancerad omvårdnad, neurokirurgisk sjukvård och akutsjukvård.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid, förlagd till natt inklusive söndag och helgdagar. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-02

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde neurokirurgi består av NIMA med sex vårdplatser och våra neurokirurger. NIMA är en intermediärvårdsavdelning som omhändertar svårt sjuka patienter i behov av kontinuerlig övervakning av vitalparametrar och medvetandekontroller men som inte är i behov av respiratorvård. Vi bedriver även pre- och postoperativ övervakning för våra neurokirurgiska patienter. Det neurokirurgiska verksamhetsområdet är nytt och neurokirurgin i Örebro är ständigt växande och under utveckling. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och hög kompetens! Vi jobbar kontinuerligt för att upprätthålla en god arbetsmiljö med arbetsglädje, god kommunikation och laganda.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:462

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.