En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterskor till intermediärvårdsavdelning, NIMA USÖ

Vi söker efter dig som arbetar som undersköterska och som samlat på dig mycket erfarenheter och nu söker en ny utmaning. Universitetssjukhuset i Örebro har utökat med skapandet av allmäna intermediärvårdsplatser på neurointermediärvårdsavdelningen (NIMA). Vi vårdar idag de flesta patienter som är för sjuka för att omhändertas på en vanlig vårdavdelning men inte är så sjuka så de behöver intensivvård. Vi söker därför undersköterskor som vill arbeta med en mer avancerad vårdnivå. Vi ger dig utbildning och introduktion för att du ska växa in i din nya roll som undersköterska på intermediärvårdsavdelning.

Avdelningen är belägen högst upp i H-huset och har sex vårdplatser. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med regelbunden internutbildning inom vårt verksamhetsområde. Vi är en liten personalgrupp och arbetar ständigt med utvecklingsarbete och har tillsammans skapat en trivsam och stimulerande arbetsplats där alla ges möjlighet att utvecklas och bidrar med sina olika erfarenheter och idéer.

Hos oss övervakas patienterna kontinuerligt och kompetens finns för att omhänderta patienter med tracheostomi, ventrikeldrän, ICP-mätning och BiPaP. Här får du möjlighet att arbeta med mer avancerade uppgifter och använda din fulla kompetens som undersköterska! Vi ska göra vårt bästa för att du ska trivas hos oss och ser fram emot att få din ansökan. Vill du veta mer så går det bra att kontakta oss och komma hit och hospitera. Vi finns även på Instagram: nimauso.

Arbetsuppgifter:

I arbetet ingår sedvanliga undersköterskeuppgifter och även mer avancerade uppgifter, som bland annat omhändertagande av patienter med kontinuerlig övervakning av vitalparametrar, perioperativ omvårdnad, vård av tracheostomerade patienter samt att kunna assistera läkare vid inläggning av artärnål, CVK m.m. Alla arbetspass ser olika ut! Vi arbetar nära våra patienter i team med undersköterska, sjuksköterska, läkare och fysioterapeut. Som undersköterska deltar du i såväl övervakningen av våra patienter som i omvårdnaden av dem. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är undersköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Erfarenhet från sjukhusvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom hög social kompetens, lyhördhet och samarbetsförmåga. Du behöver ha ett driv och förmåga att ta eget ansvar för din egna utveckling. Vi ser också att du tar egna initiativ och att du är delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete.

Yrkesexamen från gymnasiets Vård- och omsorgsprogram med godkända 2250 p eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård- och omsorg om 1500 p. Tidigare Omvårdnadsprogram om 1350 p jämställs med dagens Vård- och omsorgsprogram för elever med betyg innan Vux 12 trädde i kraft.

Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin 2 100 p (tidigare medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Även godkända betyg i Matematik och Svenska 1 (tidigare A) är ett krav. Vi ser gärna att du har god förmåga till struktur och planering samt tycker om och har lätt för samarbete. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och hög social kompetens.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid, arbetstiden kan förläggas såväl dag som natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

Facklig företrädare:

Kommunal, Ann-Kristin Sjöström, 010-442 92 52

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-10

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde neurokirurgi består av NIMA med sex vårdplatser och våra neurokirurger. NIMA är en intermediärvårdsavdelning som omhändertar svårt sjuka patienter i behov av kontinuerlig övervakning av vitalparametrar och medvetandekontroller men som inte är i behov av respiratorvård. Vi bedriver även pre- och postoperativ övervakning för våra neurokirurgiska patienter. Det neurokirurgiska verksamhetsområdet är nytt och neurokirurgin i Örebro är ständigt växande och under utveckling. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och hög kompetens! Vi jobbar kontinuerligt för att upprätthålla en god arbetsmiljö med arbetsglädje, god kommunikation och laganda.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:465

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.