En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykiatrisjuksköterska, Olaus Petri vårdcentral

Är du en utvecklingsinriktad och engagerad psykiatrisjuksköterska som är intresserad av ett variationsrikt arbete inom primärvården? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som psykiatrisjuksköterska hos oss!

Olaus Petri vårdcentral ligger i centrala Örebro och har drygt 21 000 listade patienter. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete för alla våra medarbetare.

Vi är idag ett sammansvetsat team på cirka 80 personer, där alla fyller en viktig roll. I vår jobbfilosofi ingår flexibilitet och högt i tak. Vi har ett starkt intresse och ett stort engagemang till vårt arbete. Vi strävar efter att dra nytta av våra olikheter och våra olika kompetenser för att kunna erbjuda våra patienter det absolut bästa. Här får du stora möjligheter att påverka dina arbetstider och arbetsuppgifter. Allt under stort ansvarstagande.

För oss är utvecklingsmöjligheter en förutsättning för arbete där vi erbjuder dig stora möjligheter till både utbildning och utveckling.

Arbetsuppgifter:

Som psykiatrisjuksköterska hos oss på Olaus Petri vårdcentral kommer du att vara del i det psykosociala teamet på vårdcentralen tillsammans med kurator, psykolog, allmänläkarspecialist och rehabkoordinator.

Till ordinarie arbetsuppgifter hör bland annat arbete med rådgivning, enklare medicinuppföljningar, bedömning och enskilda stödsamtal. Tjänsten är nyinrättad för oss, vilket innebär att du som psykiatrisjuksköterska kommer ges möjlighet att påverka hur vi ska jobba i teamet.

Kvalifikationer:

Specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Du är självständig, strukturerad och känner dig trygg i din yrkesroll samt har en god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för patientvård och vill arbeta för verksamhetens, arbetsgruppens och din egen personliga utveckling. Du har ett intresse för omvärldsbevakning. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper.

Anställningsinformation:

Tillsvidareanställning i Regionen med placering initialt på Olaus Petri vårdcentral.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde 2022-11-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-02

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Olaus Petri vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:483

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.