En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Barnmorska Förstärkt barnhälsovård Region Örebro län

Är du intresserad av öppenvård och hälsofrämjande arbete? Har du lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Då kan du vara den vi söker till enheten Förstärkt barnhälsovård.

Vi söker dig som är en van och erfaren barnmorska och som är intresserad av att arbeta med förebyggande hälso- och sjukvård. Uppdraget innebär att vara en resurs för Regionens barnmorskemottagningar. Det innebär att du kommer att täcka för längre frånvaro på länets regiondrivna barnmorskemottagningar. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss.

Enheten förstärkt barnhälsovård är en nystartad enhet där läkare som arbetar med specialistläkarmottagning inom Barnhälsovården BHV, barnhälsoteam samt skolläkare ingår. Enheten har ett tätt samarbete med Centrala mödrahälsovårdsenheten, Centrala BHV-enheten och Elevhälsans medicinska enhet. Nu utökas enheten med barnsjuksköterskor, distriktssköterskor och barnmorskor. Du utgår från Fredsgatan i Örebro där även Olaus Petri Barnmorskemottagning och Barnavårdscentral finns. Enheten är nystartad med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka innehåll. Inom verksamhetschefsområdet finns även enheten Mottagningen psykisk ohälsa för barn och unga och Familjerådgivningen.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.

Det är möjligt att arbeta med uppdraget på deltid och/eller kombinera med uppdrag på annan klinik.

Kvalifikationer:

Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Det är viktigt att du som person är flexibel, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt mot såväl patienter som kollegor. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete.

Du bör vara öppen för förändringar och kunna arbeta under varierande belastning. Erfarenhet inom mödrahälsovård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och förmåga till flexibilitet och gott samarbete.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett positivt arbetsklimat. Hoppas att du vill vara med och bidra med dina erfarenheter i vår utvecklingsprocess!

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid eller deltid. Dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-03

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:492

Övrigt:

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.