En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktsläkare Kumla vårdcentral

Vi söker dig som har en hög medicinsk kompetens och som har ett professionellt förhållningssätt. Du skall ha ett gott bemötande mot patienter och kollegor samt ha lätt för att samarbeta med kollegor och arbeta utifrån evidens.

Kumla vårdcentral är en stor vårdcentral som är uppdelad i 5 enheter. På det viset kombinerar vi bred kompetens och specialistfunktioner med fördelarna att arbeta i mindre arbetslag. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till att utveckla verksamheten. Kumla vårdcentral har cirka 23 000 listade patienter och cirka 100 medarbetare. Vi har ett gott klimat för forskning och har disputerade inom flera olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter:

I din roll som allmänspecialist på vårdcentralen kommer du arbeta med både planerade och akuta besök. Du kommer vara en del av ett mindre team beståendes av läkare, sjuksköterskor samt medicinska vårdadministratörer där man arbetar tätt tillsammans.

Del av tjänsten kan bestå av samverkan med den kommunala hälsa- och sjukvården. Vi önskar att du kan vara med och handleda våra ST läkare samt våra läkarstudenter.

Kvalifikationer:

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Kumla vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:496

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.