En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Vårdcentralschef till Brickebackens vårdcentral

Är du en närvarande och tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker på Brickebackens Vårdcentral!

Brickebackens vårdcentral ligger i ett mångkulturellt område med en ung befolkning i Östra delen av Örebro. Våra listade invånare är en blandning av universitetsstudenter, villa- och hyreshusboenden och landsbygdsbefolkning. Det gör patientarbetet intressant och varierande. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.

Den senaste medarbetarenkäten visar att vi tillsammans skapat en vårdcentral med mycket bra arbetsmiljö. Vi tycker det är viktigt att ständigt utveckla verksamheten och hitta nya, förbättrade arbetsmetoder. Därför är det högt i tak hos oss och alla kommer till tals. Vi arbetar aktivt med utveckling av första linjens hälso- och sjukvård i Nära Vård tillsammans med specialiserad vård och kommunen.

Vi som arbetar här är stolta över vårdcentralen men ser också möjligheter att ständigt utvecklas och hitta hållbara arbetssätt. På vårdcentralen finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning undersköterskor, laboratorium, psykosocialt team, mödravårdscentral, barnavårdscentral, rehabkoordinator, fysioterapi och medicinska vårdadministratörer. Vi är idag ett sammansvetsat team på cirka 35 personer, där alla fyller en viktig roll. Nu behöver vi dig som vår nya chef!

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralen ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralchef ingår du i Örebro Östers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Öster.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Tidigare chefs- eller ledarerfarenhet är ett krav och vi ser det som önskvärt att du har genomgått ledarskapsutbildningar och har erfarenhet från primärvård. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten:

Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet, Helena Nyrén, 072-148 08 59

Kommunal, Stefan Kvick, 010-442 92 52

SACO, 019-602 03 35

Läkarförbundet, Ana Kvrgic, 019-602 47 07

Vision, Petra Strömgren Fredin, 019-602 27 59

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-10

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:504

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.