En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Operationsplanerare Huvud-, hals- och plastikkirurgi, USÖ

Är du engagerad, ansvarstagande och vill ha ett stimulerande arbete där du får vara med och utveckla operationsplanerarrollen på vår klinik? Vi söker dig som vill vara med i vårt positiva gäng och forma vår framtida verksamhet i våra nya lokaler i H-huset. Vi befinner oss i en expansiv fas, som innebär att du har stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla arbetssätt, rutiner och flöden samt att skapa god arbetsmiljö som säkerställer hög kvalité och patientsäkerhet.

Arbetsuppgifter:

Du ingår i ett team av operationsplanerare från öron-, plastik- och käksektionerna. Tillsammans med läkarna ansvarar teamet för att optimera och nyttja våra resurser så klinikens operationsutrymme används effektivt.

Ditt huvudsakliga arbete är att kalla, planera och förbereda patienter som ska opereras hos oss. Arbetsuppgifterna kan tex, vara inskrivningsmottagning, beställa prover, EKG, röntgen, boka narkosbedömning och kontrollera att patienten blir godkänd för narkos Du kommer även ha kontakt med andra opererande kliniker närområdet och i regionen.

Kvalifikationer:

Önskvärt är att du är sjuksköterska/operationssjuksköterska, gärna med erfarenhet av operationsplanering.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad. Det är viktigt att du är noggrann, kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt för att hålla uppsatta tidsramar samt optimera patientflödet på operation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är en grupp med god sammanhållning och stor flexibilitet gentemot varandra. Du förväntas kunna jobba självständigt, ta egna beslut och ha en god samarbetsförmåga.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid på Huvud-, hals- och plastikkirurgi med placering som operationsplanerare på ÖNH-mottagningen. Tillträde snarast enl ök.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-02

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Det relativt nya verksamhetsområdet har en gemensam operationsavdelning, mottagning och vårdavdelning i nybyggda lokaler med hög teknisk nivå. Inom verksamheten finns etablerad samverkan i Centrum för Huvud- och halsonkologi samt en utvecklad verksamhet inom specifika områden, bl.a. cochleaimplantat, laryngologi och sialendoskopi. I och med bildandet av verksamhetsområdet har två mottagningar slagits samman till en. Här bedrivs både akut och planerad verksamhet, dessutom finns kontaktsjuksköterskor som arbetar med i SVF-flöden inom verksamheten samt operationsplanering.

Verksamhetsområdet har en gemensam operationsavdelning, mottagning och vårdavdelning i nybyggda lokaler med hög teknisk nivå. Inom verksamheten finns etablerad samverkan i Centrum för Huvud- och halsonkologi samt är en nationell aktör inom specifika områden, bland annat inom rekonstruktionskirurgi. Inom plastik- och käksektionen bedrivs planerad, akut, läns- och högspecialiserad vård inom orofacialmedicin och käkkirurgi på länets samtliga tre sjukhus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:508

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.