En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterska till avdelning 93 USÖ

Vi söker undersköterska som vill bli en del av vårt team på avdelning 93

Lockas du av att arbeta inom njurmedicin och reumatologi tillsammans med ett glatt gäng med starkt utvecklingsfokus? Då är du den vi söker!

Avdelning 93 är en slutenvårdsavdelning där du får en bred grund inom olika verksamhetsområden. Vi är på jakt efter dig som gillar utmaningar, som har ett starkt utvecklingsfokus och vill bli en del utav vårt team. När du arbetar hos oss får du en gedigen kunskap inom olika diagnoser och sjukdomar.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska hos oss arbetar du i ett team kring patienten som arbetar med omvårdnad, utredningar, medicinska behandlingar, pre- och postoperativ vård. Du blir en del av att utföra basal omvårdnad, peritoneal dialys, såromläggningar, katetersättningar, vätskebalansräkningar, provtagningar med mera. Hos oss deltar du i rond och dokumentationsarbetet kring patienten.

Vi erbjuder alla ett individuellt anpassat inskolningsprogram. Är du ny inom slutenvården? Vi erbjuder raka veckor i inskolningsprogrammet för att ge dig extra trygghet i din nya roll med större tillgång till olika stödfunktioner så som utskrivningssamordnare, klinisk kvalitetssjuksköterska, avdelningens läkare samt chefer. 

Kvalifikationer:

Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård: Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning. 

För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan. Erfarenhet av slutenvård är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Du är ansvarsfull och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Du bemöter patienter, anhöriga, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Du skall tycka om att jobba i team och tycker om att arbeta i ett omväxlande tempo.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

Fackliga företrädare:

Kommunal, Ann-Kristin Sjöström, 010-442 92 52

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-12

Intervjuer sker fortlöpande. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde medicin är ett av universitetssjukhusets största och är organisatoriskt uppdelad i fem sektioner; endokrinologi och diabetes, gastroenterologi, hematologi, nefrologi, samt allmän internmedicin. Här vårdas patienter med bland annat diabetes, mag-/tarmsjukdomar, blodsjukdomar, njursjukdomar, samt patienter som behöver akut internmedicinsk vård, ofta äldre och multisjuka patienter. Varje sektion har en öppenvårdsmottagning. Här finns också tre vårdavdelningar för inlagda patienter.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:518

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.