En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Barnsjuksköterska till Barnakutmottagningen, Universitetssjukhuset Örebro

Verksamhetsområde akutsjukvård, USÖ, vidareutvecklas och vi söker nu dig som är specialistsjuksköterska inom barnsjukvård som vill bidra till framtidens akutsjukvård tillsammans med oss på Akutmottagningen. Vi erbjuder, efter strukturerad inskolning, ett stimulerande arbete inom akutsjukvård med regelbundna internutbildningar.

Verksamheten på barnakutmottagningen präglas av stort engagemang, högt tempo och tätt samarbete mellan olika personalkategorier. Som medarbetare inom verksamhetsområde akutsjukvård är man ofta mitt i händelsernas centrum och arbetet innehåller såväl glädje och sorg, sjukdom och tillfrisknande, liv och död. Verksamhet bedrivs dygnet runt och består bl. a av akutmottagning för barn och ungdomar. I området inbegripes också akutmottagning vuxen, akutläkarverksamhet och vår enhet med medicinska vårdadministratörer.

Hela verksamhetsområdet, som är en av Universitetssjukhuset Örebros största, med nära 250 anställda har en spännande och utvecklande tid framför sig med teammottagande av patienter och satsning på specialistsjuksköterskor för att bara nämna några. Vi använder ett systematiserat sätt att omhänderta patienter i det akuta skedet och vi prioriterar omhändertagandet enligt triagemodellen RETTS. Årligen har barn- och ungdomsakuten omkring 15 000 besök fördelat på områdena barnmedicin, kirurgi, ortopedi och ÖNH.

Tillsammans med dig vill vi skapa den bästa tänkbara akutsjukvården för barn och ungdomar. Vi har bättre förutsättningar än någonsin och din insats är viktig.

Just nu testar vi en arbetstidsmodell som innebär att du som sjuksköterska (dag) kan välja att arbeta 85 procent med bibehållen heltidslön och tjänstgöring varannan helg, för att på så sätt få ännu bättre återhämtningsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter på en barnakutmottagning. I arbetet ingår att triagera patienter, utföra ordinationer, omvårdnad mm.

Forskning är en viktig del i möjligheten att utveckla vår verksamhet på lite längre sikt. Kliniken är en universitetssjukvårdsenhet vilket ger goda möjligheter för dig som sjuksköterska till att delta i forskningsprojekt, bedriva egna forskningsstudier eller påbörja doktorandstudier.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom. Klinisk erfarenhet av pediatrik och särskilt från akutsjukvård är meriterande.

För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att arbeta i en dynamisk miljö. Vidare vill vi att du som söker har en stark vilja att utvecklas och bidra till vår verksamhets fortsatta utveckling.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Vi ställer oss även positiva till delade anställningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-12

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:522

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.