En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Folktandvårdens Specialistklinik söker tandhygienist till enhet Protetik/Parodontologi

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:

Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Folktandvårdens specialisttandvård ligger på Klostergatan i centrala Örebro.

Huvudplacering för tjänsten är på avdelningen för Parodontologi.

Inom Enhet Protetik/Parodontologi arbetar ca 40 medarbetare inom yrkeskategorierna övertandläkare, ST-tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Vi är en utbildningsenhet för tandläkare under specialistutbildning och bedriver även forskning.

Arbetsuppgifter:

Till avdelningen för Parodontologi remitteras regelbundet ett antal patienter där allmäntandläkare, specialisttandläkare önskar hjälp med behandling av patienter med måttlig och grav parodontit och stödbehandling av patienter som fått implantatstödd protetik.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad tandhygienist, med minst 3 års erfarenhet i yrket. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi arbetar med digital journalföring i Lifecare Dental, därför behöver du ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.

Kvalifikationer för tjänsten inom Parodontologiavdelningen är intresse för behandling av patienter med måttlig och grav parodontit och tidigare erfarenhet inom ämnesområdet.

Anställningsform:

Tillsvidare
Fast

Upplysningar:

Facklig företrädare:

Mia Schultz, SRAT, tfn 070-509 39 48

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

FTV:2022:031

Övrigt:

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.