En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Allmänspecialist eller geriatriker till Askersunds vårdcentral

Är du allmänspecialist eller geriatriker och vill arbeta i team med kollegor? Har du ett intresse för våra äldre patienter eller har du önskemål om att jobba på BVC eller MHV? Gillar du att samarbeta över gränser? Vill du testa nytt och bidra i utvecklingen av nära vård? Då är du välkommen att bli vår nya kollega!

Askersund vårdcentral är en medelstor landsbygds vårdcentral. Vi kombinerar bred kompetens och specialistfunktioner med fördelarna att arbeta i mindre team. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till att utveckla verksamheten. Askersunds vårdcentral har cirka 10400 listade och vi är cirka 40 medarbetare. Vi har ett prestigelöst arbetsklimat där nytänkande och förslag som kan förbättra och utveckla verksamheten välkomnas.

Arbetsuppgifter:

I din roll som läkare på Askersunds vårdcentral kommer du arbeta med planerad och akut verksamhet inom primärvård. Del av tjänsten kan inkludera hemsjukvård, mödrahälsovård och barnhälsovård. Möjlighet till individuell anpassning av arbetsuppgifter finns. Handledning av AT och ST-läkare ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin eller geriatrik.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Askersunds vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:526

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.