En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

BT-läkare till Region Örebro län

BT-tjänsterna riktar sig till dig som ska utbilda dig till specialist enligt den nya ST förordningen (2021:8).

Region Örebro län har en väl utbyggd utbildningsorganisation och erbjuder ett flertal utbildningstjänster av hög kvalitet. Hos oss får du en god start på din specialistutbildning i en region som innehåller såväl ett universitetssjukhus (Örebro) som två länsdelssjukhus (Karlskoga, Lindesberg).

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i Region Örebro län och som vill vara en pusselbit i regionens framtida utveckling.

Arbetsuppgifter:

Bastjänstgöring - grundstruktur

BT-placeringarna i Region Örebro län fördelas mellan akut sjukvård, primärvård och psykiatri. En period av valfri placering kan ibland planeras in beroende på tidigare erfarenhet och önskemål.

Din bastjänstgöring inleds med en gemensam introduktion som delvis är förlagd tillsammans med våra nyanställda AT-läkare. Därefter introduceras du på din första placering där du blir tilldelad en handledare.

Din huvudhandledare/närmaste chef finns på regionens utbildningscentrum.

Återkommande undervisningstillfällen och seminarier kopplade till målbeskrivning för BT erbjuds under tjänstgöringen. Vid behov erbjuds även formaliserat språkstöd av regionens språklärare.

Kvalifikationer:

Svensk läkarlegitimation och aktuella språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk (GERS) är ett krav. Språkbedömning kommer att göras av regionens språklärare som en del av vår rekryteringsprocess.

Tidigare erfarenhet av arbete inom svensk hälso- och sjukvård är meriterande.

Vi värderar även personlig mognad, samarbetsförmåga och förmåga till ett gott bemötande. Ditt engagemang och din vilja att uppnå de nationella målen för bastjänstgöring under din anställning ser vi som en självklarhet.

Anställningsinformation:

Tidsbegränsad anställning, 6-12 månader.

Normtiden för BT är 12 månader och minimitid 6 månader. Tidigare tjänstgöring som utförts efter läkarexamen kan ibland tillgodoräknas. Individuell bedömning kommer att göras i samband med anställning.

Tillträde:

27 februari 2023.

Anställningsform:

Allmän visstid
Heltid.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Ansökan görs digitalt

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa en användare.

Detta ska bifogas i din ansökan:

- Personligt brev med kontaktuppgifter.

- CV med meritförteckning.

- Examensbevis, kopia av intyg om språkkunskaper och intyg om svensk läkarlegitimation.

- Tjänstgöringsintyg, samt övriga intyg som åberopas.

- Namn och kontaktuppgifter till referenser. Gärna en tidigare eller nuvarande chef och minst en läkare eller handledare som du har samarbetat med.

Meriter som åberopas men inte kan stärkas med intyg kommer inte att beaktas i samband med din ansökan.

Intyg som bifogats i ansökan ska visas upp i original vid eventuell intervju.

Språktest kommer utföras under vecka 42-43, 2022. Anställningsintervjuerna börjar vecka 44, 2022.

Vår organisation:

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:528

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.