En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Sjuksköterska till lättvårdsambulans, VO Ambulans

Ambulansverksamheten i Region Örebro Län med cirka 200 medarbetare bedriver ambulanssjukvård från Kopparberg i norr till Askersund i söder. Vi är sedan 1/1-22 en länsverksamhet varför vi nu är under utveckling och därför söker sjuksköterskor till vår lättvårdsambulans.

Lättvårdsambulansen sköter i huvudsak överflyttningar mellan sjukhus, där visst vårdbehov föreligger men inte kräver akutsjukvård. Du kommer att vara en del av en besättning om två.

Är du en flexibel och utvecklingsinriktad sjuksköterska i jakt på nya utmaningar? Då har vi den perfekta tjänsten för dig. Verksamheten ställer stora krav på att du är flexibel och kan ställa om snabbt vid behov. Du är en utvecklingsinriktad medarbetare som aktivt bidrar till att nå målen för verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet. Du innehar körkort klass B. Erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid, arbetstid dag och kväll med varannan helgtjänstgöring. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig skicka in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vår organisation:

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:531

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.