En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Psykolog Rehabiliteringsmedicinsk smärtmottagning, USÖ

Vi söker en psykolog med intresse för utredning och rehabilitering av personer med långvarig icke malign smärta. Utöver smärta lider patienterna också av nedstämdhet och ångest samt har minskad fysisk och social aktivitet. Vi söker dig som tycker om att växla mellan individuella insatser, gruppinterventioner och tätt samarbete med andra yrkeskategorier. Du är självständig och tar egna initiativ, du har lätt för att samarbeta och att anpassa dig.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder ett stimulerande arbete som till stor del utförs i tvärprofessionella team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, läkare, psykolog och sjuksköterska. Verksamheten utgår från ett kognitivt beteendeterapeutiskt synsätt och behandlingen sker främst i gruppform. Vi har en god arbetsmiljö med ett ledarskap som värnar om medarbetarnas trivsel och hälsa.

Kvalifikationer:

Du är utbildad psykolog med KBT-inriktning. Meriterande är intresse för och/eller erfarenhet av smärtutredning och smärtrehabilitering, mindfulness och/eller ACT. Du ska trivas att arbeta i team och att ha behandling i grupp utöver individuella patientkontakter. Arbetet kräver både samarbetsförmåga och självständighet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:

Vikariat
Heltid till och med 2023-12-31. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-03

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde neuro- och rehabmedicin har en bred verksamhet som består av öppenvårdsmottagningar inom neurologi, neurokirurgi, neurofysiologi och rehabiliteringsmedicin samt två slutenvårdsavdelningar. Vi arbetar med utveckling av vårdkedjor för våra patientgrupper i nära samverkan mellan olika professioner och över specialitetsgränser, både internt och externt i regionen. Utbildning och forskning sker i samarbete med Örebro Universitet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:536

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.