En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/Sjuksköterska Kumla vårdcentral

En av våra sjuksköterskor ska gå i pension och vi söker nu hennes efterträdare.

Vi söker dig som är en flexibel och ansvarsfull sjuksköterska och vill ha ett varierande arbete som innefattar patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt eventuell förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Vi är en klinik med god stämning och professionella medarbetare. Arbetet är omväxlande och vi möter patienter i alla åldrar.

Är du intresserad av att utvecklas och ansvara för sjuksköterskans roll tillsammans med läkare och undersköterskor i mottagningsteamet så finns möjligheten här, det som krävs av dig är vilja och intresse. Tillsammans med en erfaren sjuksköterska erbjuder vi en individuell inskolningsperiod.

År 2025 kommer vi flytta in i vår nybyggda vårdcentral. Det kommer att ge oss nya möjligheter för vår verksamhet och vårt arbetssätt. Vi hoppas att du vill vara med oss då i våra nya lokaler.

Arbetsuppgifter:

Patientarbete i öppenvård, telefonrådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Du är självständig, strukturerad med stor erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll samt har en god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för patientvård och vill arbeta för verksamhetens, arbetsgruppens och din egen personliga utveckling. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du är driven och motiverad, och har förmågan att se din arbetsplats ur ett större perspektiv. 

Vi ser gärna att du har ett eget ansvarsområde, där dina kvalitéer kommer till störst nytta. Du ska kunna ge patienter och medarbetare ett gott bemötande samt ha service- och ansvarskänsla. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Kumla vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:539

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.