En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Hemrehabfysioterapeut med uppdrag mot Lindesbergs kommun, Norra länsdelen

Är du Fysioterapeut och har ett brinnande intresse för rehabilitering i hemmet? Letar du efter ett flexibelt arbete med stor vikt på eget ansvar? Sist men inte minst, vill du ingå i vår fantastiska grupp av fysioterapeuter som vi har i norra länsdelen? Svara du ja på någon av dessa frågor rekommenderar vi dig att läsa vidare.

I omställningen till nära vård och arbetet mot ett mera personcentrerat förhållningssätt är hemrehab framtidens uppdrag. Andelen äldre ökar och vi behöver vara där för denna grupp.

Nu söker vi en Hemrehabfysioterapeut för ett uppdrag mot Lindesbergs kommun med placering på någon av våra vårdcentral, Freja/Lindesberg/Storå vårdcentral.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innefattar nära samarbete med kommunens personal, arbetsterapeuter och hemtjänst mm. På vårdcentralen tillhör du den stabila fysioterapigruppen med både fysioterapeuter och rehabundersköterskor. I arbetsuppgifterna ingår att utföra bedömningar/behandlingar i hemmet men även att instruera personal och lämna ut hjälpmedel. En viktig del i hemrehab-fysioterapeutens arbete är att fungera som en brygga mellan kommun och region, arbetsuppgifter som ställer krav på proaktivitet och engagemang.

En stor del av ditt arbete kommer vara självständig så trygghet i sin profession är viktigt. Du kommer att åka ut med bil för vissa ärenden varvid körkort är ett krav. Inom primärvården har vi raka arbetsveckor dagtid.

Kvalifikationer:

  • Legitimerad fysioterapeut
  • B-körkort

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-10

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Vårdcentralerna ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:540

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.