En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till BVC, Karla vårdcentral Örebro

Är du en positiv och driven BVC-sköterska som gillar att bidra till utveckling med familjen och barnet i fokus är du kanske den vi söker till vår BVC-enhet på Karla vårdcentral nu när vår ena kollega ska börja studera.

Karla vårdcentral ligger centralt på väster i Örebro och har ca 13 500 listade patienter. Vi är en stor vårdcentral med många kompetenta och erfarna medarbetare som aktivt arbetar med utveckling av verksamheten. Vi vill tillsammans skapa "Örebros bästa vårdcentral".

Förutom ditt grunduppdrag förväntas du vara delaktig och tillsammans med oss bidra till förbättringar genom att våga prova nya tankar, idéer och arbetssätt. Vi strävar efter att förena en god arbetsmiljö med god patientsäkerhet där ambitionen är att erbjuda en god och nära vård till alla våra listade patienter.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter präglas av ett självständigt arbete med barnets bästa i fokus och där ett aktivt stöd till vårdnadshavarna är av största vikt. Arbetsuppgifterna innebär bland annat hälsoundersökningar, hembesök, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer- allt i enlighet med barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer. Du kommer att arbeta tillsammans med andra BVC sköterskor och erbjudas kompetensutveckling via Barnhälsovårdens nätverksträffar. 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska eller barnsjuksköterska, gärna med erfarenhet av tidigare arbete på BVC.

Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat och kan ta eget ansvar. Du arbetar bra i grupp och gillar att dela med dig av dina erfarenheter samt bidrar till en god och trevlig arbetsmiljö på vårdcentralen. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor och att du aktivt bidrar i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbeten. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten:

Du erbjuds en tillsvidare anställning inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på BVC, Karla vårdcentral i första hand tom 231231 med stor möjlighet till förlängning.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid.

Upplysningar:

  Caroline Ulvmyr Söder, enhetschef, 019-602 94 43

  Anna Bohmansson, vårdcentralchef, 019-602 95 25

  Fackliga företrädare:

  Vårdförbundet, Helena Frendin, 019-602 95 80

  Läs mer här

  Sista ansökningsdag:

  2022-10-05

  Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

  Vår organisation:

  Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

  Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

  Ärendenummer:

  HoS:2022:543

  Övrigt:

  Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.