En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Fysioterapeut till primärvård norra länsdelen

Är du fysioterapeut och sugen på ett varierat uppdrag, där du har möjlighet att utgå från någon av vårdcentralerna i norra länsdelen - beroende på vad som fungerar bäst för dig?

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och medicinska vårdadministratörer. Verksamheten är mycket bred tack vare det geografiska läget med en timmes resa till närmaste lasarett. Invånarna är vana att söka vårdcentralen i alla lägen vilket gör verksamheten varierad med akut sjuka likväl som äldre med kroniska sjukdomar samt barn och unga.

Vi har en god stämning och stort engagemang för att utveckla vår verksamhet och arbetsmiljö med patienten i fokus. Vi arbetar teambaserat och vi är en populär utbildningsplats för studenter. Hällefors vårdcentral har ca 6 800 listade patienter och ca 40 personal.

Hällefors vårdcentral är en av sex vårdcentraler i område Nära vård norr, och flexibilitet finns gällande utgångsort. Nora vårdcentral och Hällefors vårdcentral har sedan tidigare samarbete i form av personal som tjänstgör i båda verksamheterna, varför utgångsorten i denna annons är Nora vårdcentral. Möjlighet finns dock till flexibilitet gällande val av utgångsort, vilket innebär att du utgår från någon av vårdcentralerna i norr och reser till Hällefors med en av verksamhetens tjänstebilar. Har du närmast till Hällefors, utgår du naturligtvis därifrån.

Låter det spännande och roligt? I så fall ska du skicka in din ansökan. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:

Som medarbetare hos oss kommer du vara med och hjälpa ortens innevånare till en god hälsa, såväl vårdande som förebyggande. Du kommer att ha patientkontakt på vårdcentralen i form av funktionsbedömningar, behandlingar, planering och samordning av insatser samt hålla i gruppverksamhet. Har du särskilt intresse av att arbeta med till exempel KOL, artrosskola, eller andra patientgrupper finns stora möjligheter till detta!

Arbetsuppgifterna innefattar både planerad mottagning och omhändertagande av akuta åkommor på primärvårdsnivå samt rehabilitering i hemmet. Vi arbetar med förebyggande hälsosamtal vilket också kan utgöra en del av uppdraget. Vi arbetar även med digitala lösningar. Är du intresserad av att arbeta med rehabilitering i hemmet är detta också en möjlighet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till att ta personligt ansvar, vara positiv och bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Vi hoppas att du blir nyfiken och intresserad! Välkommen att höra av dig!

Om tjänsten:

Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring för arbete på Hällefors vårdcentral, med placering på Nora vårdcentral, alternativt annan vårdcentral i område Nära vård norr, som utgångspunkt.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Upplysningar:

Facklig företrädare:

Madeleine Elenius, SACO, 0581-855 58

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-23

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:546

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.