En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Anestesisjuksköterska till VO AnIVA, Karlskoga Lasarett

Är du specialistutbildad sjuksköterska inom anestesi är du välkommen att börja arbeta hos oss på Anestesiavdelningen i Karlskoga. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men även är en god teamarbetare.

Sedan 2016 är VO Anestesi- och Intensivvård, i likhet med de flesta opererande specialiteter inom regionen, en länsklinik.

Anestesiavdelningen på Karlskoga lasarett är en stabil och väl fungerande enhet med 17 anestesisjuksköterskor. Anestesisjuksköterskegruppen har en god kamratskap och ett positivt arbetsklimat, där alla ställer upp för varandra och hjälps åt att utföra det arbete som åligger oss. Operationsavdelningen på Karlskoga lasarett är en centraloperation där vi servar kirurg-, ortoped-, kvinno-, urolog- samt öron-näsa-halskliniken, sjukhustandvården samt kliniken för medicin och geriatrik med anestesi vid framförallt operationer, men även vid vissa undersökningar/behandlingar. Ca 60% av vår verksamhet är polikliniska operationer.

Vi medverkar också vid ambulanstransporter till andra sjukhus samt vid akuta insatser på sjukhuset. Arbetet innebär att du kommer jobba mycket självständigt, med anestesiolog och kollegor när till hands.

Arbetsuppgifter:

Vi har individuell schemaplanering och bemannar hela dygnet. Du kommer att få en anpassad introduktionstid där du inskolas efter dina tidigare erfarenheter för att bli väl förberedd för jourverksamhet. Vi har även schemalagda interna utbildningar med regelbundenhet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Arbetstiden är förlagd dag, kväll samt helg. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar:

  Kristine Thored, Enhetschef, 0586-664 87

  Facklig företrädare:

  Vårdförbundet, 0586-664 20

  Läs mer här

  Sista ansökningsdag:

  2022-10-10

  Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

  Vår organisation:

  Verksamhetsområde anestesi- och intensivvård bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är ett stort verksamhetsområde med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning. Vid Karlskoga lasarett finns en anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

  Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

  Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

  Ärendenummer:

  HoS:2022:547

  Övrigt:

  Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.