En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Folktandvården i Örebro söker tandläkare

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:

Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Vi söker tandläkare till enheterna: Haga/Lekeberg, Hallsberg/Askersund och Kumla/Laxå.

Enhet Haga/Lekeberg har sammanlagt 25 medarbetare och drygt 15 500 patienter. Haga har 12 behandlingsrum och Lekeberg har 5 behandlingsrum. Kliniken i Lekeberg ligger i Fjugesta ca 2 mil från Örebro, resa görs med vår klinikbil. Klinikerna är

nyligen renoverade samt ett härligt fikarum med uteplats. Inom enheten har vi möjlighet att erbjuda digitala vårdmöten i form av digitala återbesök.

Enhet Hallsberg/Askersund har sammanlagt 26 medarbetare. Hallsberg har 8 behandlingsrum och Askersund har 4 behandlingsrum. Fikarum med fin uteplats finns. Vi planerar att bygga nytt och år 2025 beräknar vi att kliniken står färdig att flytta in.

Enheten Kumla/Laxå har sammanlagt 30 medarbetare och drygt 14 200 patienter. Kumla har 11 behandlingsrum och Laxå har 5 behandlingsrum. Våra behandlare och handledare är kompetenta och har bred kompetens. Vi utför bland annat implantatkirurgi och jobbar med tandvårdsrädda patienter samt kan erbjuda lustgasbehandling.

På samtliga enheter finns utrustning för digital avtryckstagning och videokonferensutrustning. Hos oss får du jobba med hela bredden av tandvård och även de som har större behov.

Arbetsuppgifter:

Som tandläkare har du huvudansvaret för våra patienter. Du undersöker, ställer diagnos, terapiplanerar och utför behandlingar på både barn och vuxna. I din roll som tandläkare är du en teamledare som ser till att teamarbetet fungerar på bästa sätt och arbetar aktivt med vårt koncept för Frisktandvård. Eftersom våra kliniker samarbetar i olika enheter, kan du få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser.

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad tandläkare med dokumenterad kunskap inom radiologi. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Vi arbetar med digital journalföring i Lifecare Dental, därför behöver du ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.


Anställningsform:

Tillsvidare
Fast

Upplysningar:

Facklig företrädare:

Sara Fransson, Tjänstetandläkarna, tfn 019-6024151

Sista ansökningsdag:

2022-11-07

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

FTV:2022:032

Övrigt:

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.