En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterskor till förlossningsavdelningen USÖ

Vi söker engagerade och flexibla undersköterskor med ett stort intresse för förlossningsvård.

Arbetsuppgifter:

Vi lägger ett stort fokus på kvalitet och patientsäkerhet där du har stort egenansvar. Att bidra med ett lugn på en förlossningssal och bidra till en positiv teamkänsla även med de närstående ser vi som en självklarhet. Arbetet innefattar omvårdnadsarbete, ansvar för kök, skölj och viss förrådshantering när vårdnära service inte är på plats.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård: kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning eller omvårdnadsprogrammet med examen efter 2022. För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Du är fokuserad, trivs med tempoväxlingar och kan prioritera. Du visar omsorg om patienter och närstående och är en god arbetskamrat. På avdelningar arbetar både undersköterskor, barnmorskor, läkare med tillgång till bl.a kurator. Erfarenhet av arbete inom kvinnosjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsinformation:

Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring samt ett flertal vikariat finns med varierande längd. Individuell schemaläggning utifrån verksamhetens behov. Helgtjänstgöring ingår med arbete två helger av fem.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet vid två av regionens sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:549

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.