En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

IT-tekniker till avdelningen IT-Arbetsplats, Region Örebro län

IT-tekniker till avdelningen IT-Arbetsplats, Region Örebro län

Är du intresserad av att vara med och utveckla Regionens IT-verksamhet?

Gruppen ansvarar för att IT-arbetsplatsen för användarna fungerar felfritt inom regionens alla verksamheter; sjukhus, vårdcentraler, psykiatri, habilitering, folktandvårdskliniker regional utveckling med mera. Det är ca 9000 användare och miljön består av ca 14 500 datorer och ca 250 applikationer.

Vi jobbar uteslutande med användare i Windows-miljö och har väl utbyggda system för att enkelt administrera vår IT-miljö.

IT-arbetsplats utgörs av en fast grupp på 20 personer och totalt är vi cirka ca 160 personer inom Regionservice IT. Vi är lokalmässigt placerade bredvid Universitetssjukhuset i Örebro.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en kollega till vårt OnSite team med placering i Örebro.

Vi installerar och levererar, felsöker, åtgärdar datorer och skrivare samt övrig kringutrustning på plats hos användarna. Vi har ett ärendesystem där vi registrerar/hanterar alla ärenden och åtgärder enligt rutiner/processer baserade på ITIL.

Kvalifikationer:

Du bör ha erfarenhet från liknande supportarbete och ha dokumenterad kunskap inom IT-området. Du skall t.ex. ha kompetens inom och erfarenhet av Windows 7/10 samt förväntas ha goda kunskaper i installations- och felsökningsarbete generellt inom IT-området.

Du skall tycka om att hjälpa användare och ha en pedagogisk förmåga. Du tycker om att ha mycket kundkontakt, är serviceinriktad och kan ge ett professionellt bemötande till våra användare.

Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens, din samarbetsförmåga och din förmåga att arbeta självständigt. Du bör vara initiativrik och noggrann samt periodvis kunna arbeta under hög arbetsbelastning. Du skall också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid

Upplysningar:

  Jonas Malefelt, Gruppchef 019-602 60 25

  Isabell Karlsson, Vision 019-6022757

  Markus Kihlgren, SACO 019-6024602

  Läs mer här

  Sista ansökningsdag:

  2022-10-07

  Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

  Vår organisation:

  Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

  Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

  Ärendenummer:

  Rs:2022:038

  Övrigt:

  Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.