En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Operationssjuksköterska Ortoped/handoperation, USÖ

Kom och arbeta hos oss på ortoped/handoperation i Örebro!

Arbetsuppgifter:

Operationsavdelningen tillhör länsverksamheten ortopedi och handkirurgi vilken är mitt i ett spännande utvecklingsarbete. Operationsavdelningen har just nu spännande utmaningar i främst utvecklandet av högspecialiserade operationer inom rygg och halsryggsverksamheten, bäcken och handkirurgi samt inom den ortopediska traumakirurgin. Operationsavdelningen servar både den ortopediska och handkirurgiska verksamheten. Avdelningen har både akut och elektiv verksamhet.

Hos oss får du ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete och vår vision är att "bedriva ortopedisk specialistvård i en positiv arbetsmiljö med patientupplevd kvalitet". Vi vill att vår operationsavdelning ska präglas av teamkänsla, engagemang för patienter och personal och vi vill att du är med och bidrar med dina erfarenheter i vår utveckling.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård. Du skall tycka om att arbeta i team, vara engagerad och visa stor motivation i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Kväll och helgtjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:555

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.