En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/sjuksköterska till Pilgårdens vårdcentral

Pilgårdens vårdcentral i Degerfors är en familjär arbetsplats där alla räknas. Vårt team behöver förstärkning och vi hoppas att du vill bli en av oss. Vi söker en bredd av nya medarbetare där vi tror att din kompetens och dina idéer kan bidra till vår framtida arbetsplats tillsammans.

Hos oss finns kollegor som står redo att ta hand om dig. För oss är du som medarbetare viktig, vi bryr oss om varandra och att du ska trivas här. Tveka inte att skicka in din ansökan så att vi kan lära känna dig och du oss.

Arbetsuppgifter:

Som sköterska hos oss kommer du att arbeta med patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Samverkan med kommunen är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Du är självständig, strukturerad och känner dig trygg i din yrkesroll och lätt för att samarbeta. Du har ett genuint intresse för patientvård och vill arbeta för verksamhetens och din egen personliga utveckling.

Är du intresserad av livsstilsfrågor och hälsa? Berätta mer om det. Som medarbetare på vår vårdcentral har vi ett brett uppdrag med hälsofrämjande arbete som en del i patientarbetet.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-30

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:557

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.