En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Distriktssköterska/Sjuksköterska, Karla vårdcentral

Är du en positiv och driven person, distriktssköterska eller sjuksköterska, som tycker om patientmöten och som trivs med att samarbeta i team omkring patienten i det dagliga arbetet? Vill du dessutom vara med och utveckla nya arbetssätt där alla får möjlighet att använda sin kompetens på bästa sätt? Då är du rätt person och kommer att trivas hos oss!

Karla vårdcentral ligger centralt på väster i Örebro och har ca 13 100 listade patienter. Vi är en vårdcentral med många kompetenta och erfarna medarbetare som aktivt arbetar med utveckling av verksamheten på schemalagd tid. Vi vill tillsammans bygga Örebros bästa vårdcentral så förutom ditt grunduppdrag förväntas du vara delaktig och tillsammans med oss bidra till förbättringar genom att våga prova nya tankar, idéer och arbetssätt. Vi strävar efter att förena en god arbetsmiljö med god patientsäkerhet där ambitionen är att erbjuda en god och nära vård till alla våra listade patienter.

Vi söker nu dig, distriktssköterska eller sjuksköterska som är intresserad av att jobba ho oss på Karla. Det är en fördel om du har en vidareutbildning som passar för arbete på vårdcentral, exempelvis inom geriatrik, diabetes, astma/KOL etc eller på sikt är intresserad av att vidareutbilda dig.

Arbetsuppgifter:

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Karla vårdcentral arbetar du kliniskt självständigt, i nära samarbete och med gott stöd från kollegor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat telefonrådgivning, mottagningsarbete samt som distriktssköterska förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssköterska. Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat och kan ta eget ansvar. Du arbetar bra i grupp och gillar att dela med dig av dina erfarenheter samt bidrar till en god och trevlig arbetsmiljö på vårdcentralen. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor och du bidrar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbeten. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Karla vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:564

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.