En jobbannons från Region Örebro län.

En jobbannons från Region Örebro län.

Undersköterska Närvård och preanalys, Universitetssjukhuset Örebro

Nu söker vi en undersköterska till enheten Närvård och preanalys på Universitetssjukhuset i Örebro som tycker om att ha många och varierande arbetsuppgifter.

Som undersköterska på enheten arbetar du både självständigt och i team med biomedicinska analytiker, sjuksköterskor, undersköterskor och laboratoriebiträden. Enheten är en av verksamhetsområde Laboratoriemedicins åtta enheter. I enheten är många av verksamhetsområdets stödfunktioner samlade och många av våra arbetsuppgifter innehåller kontakt med patienter och kunder.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består bland annat av blodprovstagning, provhantering och materialhantering.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård: kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och Medicin2 100 p (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning eller omvårdnadsprogrammet med examen efter 2022. För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Du ska ha erfarenhet av blodprovstagning.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som ett gott bemötande av patienter och kollegor, service- och ansvarskänsla, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet samt god förmåga att arbeta strukturerat.

Anställningsform:

Vikariat
Heltid. 12 månader. Dagtid måndag till fredag.

Upplysningar:

Läs mer här

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev, kopia på vårdutbildning samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Övriga intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vår organisation:

Verksamhetsområde laboratoriemedicin har ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom verksamhetsområdet ryms även Smittskydd, Vårdhygien och Sterilteknik. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:

HoS:2022:566

Övrigt:

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.